Salade van rucola en geblancheerde paddenstoelen
25 minuten
Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Pers het teentje knoflook uit. Snipper het stukje rode peper heel fijn. Snijd de peterselieblaadjes fijn. Veeg de paddenstoelen schoon met wat keukenpapier en snijd ze in plakjes.
Breng een halve liter water aan de kook en doe er het sap van ½ citroen en wat zout bij. Blancheer de champignons ca. 3-4 minuten in het water. Maak een marinade door de rest van het citroensap te mengen met de rasp, olijfolie, knoflook en rode peper.
Laat de paddenstoelen goed uitlekken en afkoelen en dep ze droog met wat keukenpapier. Meng daarna door de marinade en laat ca. 10 minuten intrekken. Verdeel de rucola over 2 borden en lepel de paddenstoelen met aanhangende marinade over de borden. Rasp tot slot een paar mooie krullen van de Parmezaanse kaas als garnering.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.