Sliptong met basilicum, pijnboompitten en knoflookspinazie
20 min. en 1 uur marineren minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Dep de visfilets goed droog. Maak een marinade van de olijfolie, citroensap, 4 fijngesnipperde basilicumblaadjes en wat peper en zout. Lepel de marinade over de visfilets en zet 1 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de knoflook fijn. Was en droog de spinazieblaadjes. Kook de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 12 minuten gaar. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof. Leg ondertussen de visfilets met de marinade in een met olijfolie ingevette ovenschaal en bak ze in ca. 10 minuten gaar.
Vet een wok in met wat olijfolie, fruit de teentjes knoflook ca. 1 minuut en voeg dan al roerend de spinazieblaadjes toe. Laat snel slinken.
Neem de spinazie met een spatel uit de pan, laat het overtollige vocht achter. Roer er de crème fraîche en wat versgemalen peper doorheen. Serveer de visfilets met de penne en de spinazie. Garneer met de pijnboompitjes en de overgebleven blaadjes basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.