Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Vis- en groentefondue

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

fondueset

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng 2 liter water aan de kook en laat de visbouillonblokjes oplossen. Voeg het citroengras, de bosui, de tijm en het citroensap toe en laat dit alles 20 minuten trekken. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.

  2. Giet de bouillon over in de fonduepan en iedereen kan de vis, groenten en noedels in de bouillon laten zakken tot ze (beet)gaar zijn.

  3. Tip:
    Serveer met magere sausjes. En houd je van pit? Snijd een rode peper heel fijn en voeg hem toe tijdens het koken van de bouillon.

  4. Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de volkoren noodles vervangen voor extra groentes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 19,50

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50