Super groene voorjaarssalade
15 minuten
Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng water met zout aan de kook. Verwarm de doperwten ca. 4-6 minuten op matige temperatuur. Voeg de laatste 2-3 minuten de aspergetips toe. Giet beide af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
Haal de puntjes van de haricots verts en peultjes af en kook beide apart beetgaar. Giet af en spoel na met koud water. Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 2 cm.
Maak een dressing door de azijn en mosterd samen los te roeren, meng met een klein beetje zoetstof en voeg vervolgens de olijfolie toe. Breng op smaak met wat peper en zout. Meng de beetgare groente en stukjes lente-ui met de dressing.
Rooster het amandelschaafsel even kort in een koekenpan totdat deze goudbruin kleuren en strooi ze over de salade. Voeg nog wat verkruimelde witte kaasblokjes toe en serveer.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.