Dunner wordend haar? Dit is de oplossing

15 november 2018

Dunner wordend haar? Dit is de oplossing

Heb jij dun haar of merk je dat je voormalige volle coupe aan het slinken is? Daar is wat aan te doen. NewFysic ontwikkelde een supplement dat bijdraagt aan zowel de groei van het haar als glans en dikte.

Nu denk je misschien: ‘Te mooi om waar te zijn’. Maar het is toch echt zo. Ik leg het hieronder uit.

Wat doet dit supplement

Omdat de haargroei bij mannen en vrouwen anders verloopt, werkte NewFysic aan twee verschillende supplementen. De Great Hair voor vrouwen en de Hairboost voor mannen. Beide hebben de volgende eigenschappen:

  • Draagt bij aan haargroei
  • Zorgt voor voller haar
  • Draagt bij aan sterk haar
  • Laat het haar glanzen

 

LEES OOK: 5x Voeding voor een stralende huid

 

Great Hair voor vrouwen

Great hair is een krachtig haarverzorgend supplement met klinisch bewezen ingrediënten die ontworpen zijn om sterker, langer en dikker haar te ondersteunen. De mix van vitaminen, mineralen en kruiden plus een krachtig super-antioxidantencomplex bevordert bestaande haargroei, voorkomt haaruitval en verlies en verhoogt de follikelsterkte voor sterk, glanzend en gezond haar.  Door het supplement 60 dagen te slikken (1 tablet per dag) behaal je deze resultaten.

De supplementen bevatten onder andere vitamine A, B, E, C, D, Aloë Vera, seleen en hoge dosering Biotine wat bijdraagt aan glanzend, sterk en voller haar en de stimulatie van de haargroei in het algemeen. Het maakt niet uit welk haartype je hebt. De Great Hair is online te verkrijgen in de NewFysic webshop (€ 19,95  voor 30 capsules).

 

LEES OOK: Hoe kan ik mij stofwisseling versnellen?

 

Hairboost voor mannen

Hairboost is een krachtig groeiversterkend supplement samengesteld met wetenschappelijk bewezen ingrediënten die de haarzakjes versterken, voeden en gezonde testosteronniveaus ondersteunen. De combinatie van vitamine A, C, D en een essentieel vitamine B-complex bevordert dik, vol haar en bevordert de preventie van roos die de haargroei kan verstoren.

De specifieke mix van krachtige extracten zoals groene thee, kurkuma, resveratol en Aloë Vera helpt ook de activiteit van DHT, een stof die haarverlies bij mannen veroorzaakt, te blokkeren. Extra ingrediënten zoals Brahmi, brandnetel en rozemarijn zorgen voor de gezondheid op lange termijn van je haar. Net als het supplement voor vrouwen, draagt dit supplement bij aan glanzend, sterk, voller haar en de stimulatie van de haargroei in het algemeen, maakt niet uit welk haartype je hebt. Je koopt de HAirboost in de NewFysic webshop voor € 19,95 (30 capsules, 1 per dag).

 

Dit artikel is geschreven door Fleur (45). Fleur houdt van het leven, van haar grote gezin, van haar werk én van gezelligheid. En da’s best een klus, het in de lucht houden van al die ballen én gezond te blijven leven. Daarom is ze groot fan van NewFysic. Ze neemt ons mee in haar dagelijks leven en in het vinden van een gezonde balans tussen lekker eten, lekker leven en geluk.

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen