‘Ik zocht iets dat gezond was en waarbij ik de juiste begeleiding zou krijgen’

23 februari 2024

‘Ik zocht iets dat gezond was en waarbij ik de juiste begeleiding zou krijgen’

Nina: het begon allemaal toen ik merkte dat ik graag wat aan mijn gewicht wilde doen. Ik wilde echter niet zomaar een dieet volgen, ik zocht iets dat gezond was en waarbij ik de juiste begeleiding zou krijgen. 

Ik hoorde via via over NewFysic en hoe iemand die ik kende geweldige resultaten behaalde. Dat klonk als iets wat ik zocht: een programma dat niet alleen effectief was, maar ook lekker eten toestond. Ik besloot de sprong te wagen en me aan te melden.

Voordat ik bij NewFysic terecht kwam, had ik al verschillende diëten geprobeerd, maar niets leek echt te werken op de lange termijn. Ik kreeg een plan van een personal trainer, combineerde het met veel sporten, maar na verloop van tijd merkte ik dat mijn eetpatroon weer verslechterde en mijn gewicht weer begon te stijgen.

Toen ik begon met NewFysic, voelde ik meteen dat ik de juiste beslissing had genomen. Ik volgde het programma in Utrecht en had een geweldige coach, Manja, die me echt ondersteunde en motiveerde.

In vijf maanden tijd verloor ik maar liefst 20 kilo! Het was niet altijd makkelijk, maar ik vond het motiverend om wekelijks naar de locatie te gaan voor de weegmomenten. Het gaf me een gevoel van verantwoordelijkheid en hielp me gemotiveerd te blijven.

Wat me echt geholpen heeft tijdens mijn reis waren de supplementen van NewFysic. Ze hielden mijn suikerspiegel stabiel, waardoor ik minder last had van hongergevoelens en verlangens naar suiker.

Een van mijn favoriete recepten van NewFysic is de Oosterse, pittige kippensoep. Het is zo lekker en perfect voor de lunch!

Nu ik mijn doelen heb bereikt, raad ik NewFysic absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en gezonde manier om af te vallen en een gezondere levensstijl aan te nemen. De combinatie van juiste voeding, supplementen en coaching heeft echt het verschil gemaakt voor mij.

Dus als je net als ik op zoek bent naar een manier om je doelen te bereiken en je beter te voelen, dan is NewFysic misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent.

 

Wil jij, net als Nina, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen