“Naast het feit dat ik afviel, voelde ik mij ook veel fitter dan ooit!”

20 januari 2022

“Naast het feit dat ik afviel, voelde ik mij ook veel fitter dan ooit!”

Sandra: “Ik ben gestart met NewFysic omdat ik in 1,5 jaar tijd bijna 15 kg was aangekomen. Ik zag een foto van mijzelf en dacht: dit kan echt niet meer. Ik wilde niet eens meer naar mijzelf kijken in de spiegel. Eerder was ik wel gestart met een koolhydraatarm dieet maar ik merkte dat de vetten eerder bleven hangen dan dat ik afviel.

Op Facebook zag ik bij meerdere vriendinnen de resultaten die zij boekten met NewFysic. Zo ook bij een vriendin van dezelfde leeftijd die, net als ik, last had van overgangshormonen. Dit heeft mij overtuigd en zo ben ik begonnen bij mijn coach Fely bij NewFysic Den Haag.

De coaching was, buiten dat het een heel gezellig moment met Fely was, ook mijn stok achter de deur.

De coaching was, buiten dat het een heel gezellig moment met Fely was, ook mijn stok achter de deur. En toen ik er een tijdje helemaal doorheen zat door omstandigheden en het heel verleidelijk was te gaan snaaien, wist zij mij te motiveren om dat niet te doen en gaf zij mij alternatieven.

Het volgen van NewFysic heb ik als prima te doen ervaren. Ik mocht genoeg eten van wat ik lekker vind, er waren zóveel lekkere recepten. Ik kan er ook niet maar één uitkiezen die ik het lekkerst vond, maar de nasi, spaghetti met tartaarballetjes en de vegetarische curry heb ik vaak gegeten. Het eten was bovendien ook meer dan genoeg en naast het feit dat ik afviel, voelde ik mij ook veel fitter dan ooit. Ik ben uiteindelijk 14,4 kg afgevallen in 5,5 maand!

Ik heb eigenlijk alleen maar ups ervaren tijdens het volgen van NewFysic. Ik ben één keer een ons aangekomen maar daarentegen toen wel veel afgevallen in vet. Verder ben ik een keer aangekomen na mijn verjaardagsweek, maar de week erna was dit er weer ruim vanaf.

Ik raad NewFysic aan voor iedereen. Wat ik al eerder noemde: naast afvallen ga je zo gezond leren eten en je daardoor ook heel fit voelen. En dat zonder in de sportschool te moeten gaan zweten, want dat is echt niet aan mij besteed.”

 

Wil jij, net als Sandra, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen