“Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar”

7 april 2021

“Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar”

“Ik was niet meer blij met mijn spiegelbeeld en de manier hoe ik leefde.”

“Eind augustus begon ik bij NewFysic. Ik was niet meer blij met mijn spiegelbeeld en de manier hoe ik leefde. Ik had hiervoor al meerdere diëten gevolgd, maar ik was alleen op het afvallen gefocust en op het aanpassen van mijn leefstijl. Daarom kwam ik elke keer na het behalen van mijn doel weer dubbel zo hard aan. Door de positieve ervaringen van vriendinnen ben ik daarom begonnen bij NewFysic bij mijn coach Mary Toonen in Katwijk. Door het dieet heb ik geleerd om mijn eetpatroon aan te passen door op vaste momenten, 5-6 keer op een dag te eten.

 

Ik eet nu vaker op een dag dan ik voorheen deed en ik heb ook geen hongermomenten gehad. Er zijn altijd momenten geweest dat het wat moeilijker was. Wat mij goed heeft geholpen, is om na te gaan wat ik al bereikt had en af en toe een ‘cheatmeal’ te nemen. De tip van mijn coach om hier lekker van te genieten en de volgende dag weer verder gaan waar je gebleven was, heeft mij goed geholpen. Voorheen had ik na een cheatmoment het gevoel dat het afvallen toch geen zin meer had en bleef ik hierin hangen.

Vooral door mijn coach Mary. Wekelijks heb ik mijn weegmoment met haar en bespreken we de afgelopen week en geeft zij nog extra tips. Ook als het weegmoment voor mij tegenviel, zorgde zij er toch voor dat ik weer positief weg ging en met goede moed mijn nieuwe week begon.

Mijn eerste doel was om 30 kilo kwijt te raken. Ik hoopte dat ik dit in één jaar zou behalen. Ik had nooit gedacht dat ik mijn doel zoveel sneller zou halen. Na 29 weken ben ik nu 33,3 kilo kwijt. Mijn traject heb ik nu bijna afgerond, maar ik blijf mijn coach nog zien. Om op die manier een stok achter de deur te houden en niet terug te vallen in mijn oude patroon.

Door het gewichtsverlies zit ik weer prettiger in mijn vel en vind ik het weer leuk om kleding te kopen en op foto’s te staan. Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar dat ik dit heb weten te bereiken.”

Wil jij, net als Lindy, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen