Maaltijden

Vraag & antwoord

Hoe lang blijven de maaltijden goed?

Als vuistregel is een maaltijd na ontvangst thuis minimaal 10 weken houdbaar mits bewaard in de vriezer (-18C). Over de loop van weken zal de kwaliteit langzaam achteruit gaan, wat te merken is aan smaak en textuur. Het product blijft echter in veel gevallen tot 6 maanden na productiedatum veilig om te eten.
Na ontdooien is de maalt één dag houdbaar, vries deze niet opnieuw in.

Hoe vaak mag een maaltijd gegeten worden?

Ons advies is één maaltijd per dag. Afhankelijk van het voedingsplan, kan de hoeveelheid per week bepaald worden.

Hoe verhouden deze maaltijden zich tot de kant-en-klaar maaltijden bij de supermarkt?

Wij voldoen aan vrijwel alle richtlijnen voor een gezonde kant-en-klaar maaltijd. De maaltijden bevatten minimaal 250 gram groente, hoog in vezels, laag in verzadigd vet en max. 2 gram zout per maaltijd. Hiermee zijn onze maaltijden sowieso uniek in de markt.

Kunnen de maaltijden ook op de vestiging gekocht worden?

Nee, de maaltijden kan je enkel online bestellen en worden bij je thuis geleverd.

Op welk plan zijn de maaltijden gericht? Met andere woorden, past dit binnen ieder plan?

De maaltijden passen binnen het Reset, Regular, Switch en Balance programma. Let op, het aantal calorieën is afgestemd op een gemiddeld voedingsplan. Dat houdt in dat je wellicht nog (door je coach) geadviseerd kan worden om een beetje koolhydraten/ eiwitten erbij te kopen/koken of juist te laten staan.

Voor hoeveel personen is een maaltijd?

De maaltijden zijn geschikt voor 1 persoon.

Wat als ik toch niet thuis kan zijn voor de levering?

In dit geval zal de koerier aan de buren vragen of zij de levering kunnen aannemen. Wanneer de maaltijden niet bij jou of de buren geleverd kunnen worden, zullen de maaltijden de dag daarop opnieuw aangeboden worden. We zijn dan wel genoodzaakt de verzendkosten van €16,50 in rekening te brengen.

Wat gaat een maaltijd kosten?

De prijzen van de maaltijden variëren per stuk tussen de €9,- en €12,-. De prijzen voor een maaltijd verschillen per gerecht. Er is een prijs voor NewFysic klanten en een prijs voor niet-NewFysic klanten. Een NewFysic klant ontvangt standaard 20% korting op de maaltijden. Deze prijs is inclusief verzending.

Wat is de levertijd op een maaltijd?

Op werkdagen vóór 12 uur besteld is volgende dag in huis. Ná 12 uur besteld? Leveringstijd van 2 dagen

Zijn deze maaltijden nog wel vers als ze ingevroren zijn?

Bij bereiding van de maaltijden wordt er rekening gehouden met specifieke eigenschappen van ingrediënten, zodat deze hun kwaliteiten zo veel mogelijk behouden. Vervolgens worden de maaltijden zeer rap afgekoeld in de shockvrieze tot -25C voor behoud van smaak en textuur.

Zijn dit dezelfde maaltijden die NewFysic al eerder heeft verkocht?

Nee, de maaltijden die in het verleden zijn verkocht door NewFysic waren dagvers. Dit gaf enorm veel operationele en logistieke druk. Ook zijn dagverse maaltijden gevoeliger voor derving en bevatten deze vaak een stuk minder vitamines en mineralen.

Neem contact op via de chat

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 bereikbaar.

Open de chat

Rick en Loena

Klantenservice medewerkers

Bereikbaar (ma t/m vr van 8:30 t/m 16:30)

  • 088-323 00 01

  • info@newfysic.nl