Gevulde aubergine
30 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 C. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking. Snijd de aubergines door midden. Hol ze uit met een theelepel en bewaar de vulling. Spray wat Frylight bakspray over de aubergines en leg ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit wat Frylight bakspray in een koekenpan en bak de ui samen met de knoflook, vegetarisch gehakt, champignons en de vulling van de aubergines gedurende 5 minuten. Doe als laatste de pijnboompitten, olijven en couscous erbij. Leng de tomatenpuree aan met wat water. Voeg toe aan het geheel en roer goed door.
Vul de aubergines met het groente- en gehakt mengsel.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.