Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Aziatische zalmsalade

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor erbij:

Tools

koekenpan

knoflookpers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng een pan water aan de kook, voeg de sperziebonen toe en kook ze in 5-7 minuten beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.

  2. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilet met het vel naar beneden 6 minuten tot het velletje knapperig is. Keer de vis om en bak hem nog 5 minuten. Haal de vis uit de pan.

  3. Zet de koekenpan terug op het vuur en bak de knoflook, rode peper en gember 3-4 minuten in de overgebleven olijfolie.

  4. Doe de veldsla of babyspinazie in een grote kom en schep om met de komkommer, sperziebonen, taugé, het limoensap en de sesamolie. Verdeel over 2 borden of een grote schaal.

  5. Maak de zalmfilets los met een vork zodat je plukjes krijgt. Verdeel de vis over de salade, gevolgd door het knoflook-pepermengsel, de bosui en korianderblaadjes en serveer samen met het brood.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 24,00

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50