Aziatische zalmsalade
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook, voeg de sperziebonen toe en kook ze in 5-7 minuten beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Bestrooi de zalmfilets met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalmfilet met het vel naar beneden 6 minuten tot het velletje knapperig is. Keer de vis om en bak hem nog 5 minuten. Haal de vis uit de pan.
Zet de koekenpan terug op het vuur en bak de knoflook, rode peper en gember 3-4 minuten in de overgebleven olijfolie.
Doe de veldsla of babyspinazie in een grote kom en schep om met de komkommer, sperziebonen, taugé, het limoensap en de sesamolie. Verdeel over 2 borden of een grote schaal.
Maak de zalmfilets los met een vork zodat je plukjes krijgt. Verdeel de vis over de salade, gevolgd door het knoflook-pepermengsel, de bosui en korianderblaadjes en serveer samen met het brood.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de crackers weglaten of eventueel vervangen voor koolhydraatarme crackers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.