Eierpannenkoeken met witte asperges
25-30 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 3 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Schil de asperges met een dunschiller en verwijder de harde uiteinden.
Breng water aan de kook, doe de asperges erin en kook ze 5 minuten met het deksel op de pan. Draai dan het vuur uit en laat de asperges zo 10 minuten staan (ze garen dan nog een beetje door).
Kook intussen de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
Doe de eieren, de helft van de peterselie en melk in een kom en klop de eieren los.
Verhit een scheutje olijfolie in een kleine koekenpan met deksel en bak met een kwart van het eimengsel een mooie dunne eierpannenkoek. Herhaal met de rest van het beslag; je kunt ook twee koekenpannen tegelijk gebruiken.
Breng intussen een pan water aan de kook, doe de doperwten erin en blancheer ze 2-3 minuten.
Roer de rest van de peterselie en limoenrasp door de rijst.
Breng de hüttenkäse op smaak met zout en peper.
Smeer iedere eierpannenkoek in met de hüttenkäse. Verdeel de rijst erover, leg de sla en asperges erop en bestrooi met de doperwten. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de zilvervliesrijst vervangen voor bloemkool- of broccolirijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.