Bami met varkenshaas, shiitake en paksoi
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de mie of spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, rode peper en gember. Voeg het varkensvlees toe en bak het vlees mooi goudbruin en gaar in 8-10 minuten.
Schep het varkensvlees uit de pan en bak in dezelfde pan de ui en shiitake 2-3 minuten op hoog vuur. Doe de paksoi en peultjes erbij en roerbak nog 2 minuten.
Voeg het water, de vissaus en sojasaus toe en schep goed om. Doe het deksel op de pan en verhit nog 3 minuten.
Schep het varkensvlees, de mie of spaghetti en taugé erdoor en verwarm nog kort mee. Verdeel dit alles over 4 borden en garneer met de korianderblaadjes.