Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bloemkool-rijstmix met biefstuk 

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

2 koekenpannen

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.

  2. Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, voeg de rode peper toe en bak 1 minuut. Maak 2 hoopjes van de rode peper en smeer uit tot een groter rondje (zo groot als een gebakken ei). Breek hierboven de eieren en bak ze naar de gewenste garing (probeer de randjes lekker crispy te krijgen). Breng op smaak met zout en peper.

  3. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en bestrooi met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie en bak de reepjes 1 minuut. Voeg de sojasaus toe en verhit de reepjes tot de gewenste garing. Zet het vuur uit en dek af met aluminiumfolie.

  4. Breng intussen een pan water aan de kook en kook de bimi 2-3 minuten. Haal uit de pan en houd apart. Doe in hetzelfde water de bloemkoolrijst en kook 1 minuut.

  5. Meng de rijst met de bloemkoolrijst en verdeel over borden. Leg de bimi en biefstukreepjes erbovenop, gevolgd door het peper-eitje.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50