Bloemkool-rijstmix met biefstuk
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
Verhit intussen 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan, voeg de rode peper toe en bak 1 minuut. Maak 2 hoopjes van de rode peper en smeer uit tot een groter rondje (zo groot als een gebakken ei). Breek hierboven de eieren en bak ze naar de gewenste garing (probeer de randjes lekker crispy te krijgen). Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de biefstuk in dunne reepjes en bestrooi met zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie en bak de reepjes 1 minuut. Voeg de sojasaus toe en verhit de reepjes tot de gewenste garing. Zet het vuur uit en dek af met aluminiumfolie.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de bimi 2-3 minuten. Haal uit de pan en houd apart. Doe in hetzelfde water de bloemkoolrijst en kook 1 minuut.
Meng de rijst met de bloemkoolrijst en verdeel over borden. Leg de bimi en biefstukreepjes erbovenop, gevolgd door het peper-eitje.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.