Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bloemkoolsalade met kabeljauw

35 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Schep de bloemkoolroosjes en ui op de bakplaat en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Strooi de kurkuma erover, gevolgd door zout en peper naar smaak. Schep om en rooster de bloemkoolroosjes 18-20 minuten in de oven – schep ze na 12 minuten om.

  3. Meng intussen de yoghurt met de pesto.

  4. Bak intussen ook de kabeljauw: verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper. Bak de kabeljauw 4-6 minuten, tot hij gaar is maar nog wel glazig.

  5. Verdeel de bloemkoolroosjes over borden, strooi de edamameboontjes erover en leg op ieder bord (op de bloemkool) de helft van de kabeljauw. Schep op iedere salade een dot pestoyoghurt en garneer met de peterselie. Geef het brood erbij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75