Bloemkoolsalade met kabeljauw
35 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schep de bloemkoolroosjes en ui op de bakplaat en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Strooi de kurkuma erover, gevolgd door zout en peper naar smaak. Schep om en rooster de bloemkoolroosjes 18-20 minuten in de oven – schep ze na 12 minuten om.
Meng intussen de yoghurt met de pesto.
Bak intussen ook de kabeljauw: verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper. Bak de kabeljauw 4-6 minuten, tot hij gaar is maar nog wel glazig.
Verdeel de bloemkoolroosjes over borden, strooi de edamameboontjes erover en leg op ieder bord (op de bloemkool) de helft van de kabeljauw. Schep op iedere salade een dot pestoyoghurt en garneer met de peterselie. Geef het brood erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.