Broccolisalade met kip
15 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en kook de broccoliroosjes en tuinbonen in 6-8 minuten gaar.
Bestrooi intussen de kipfilets met zout en peper. Verhit de olijfolie (om in te bakken) in een koekenpan en bak de kipfilets rondom goudbruin en vanbinnen gaar.
Meng de extra vierge olijfolie met het citroensap en de -rasp, plus wat zout en peper.
Giet de broccoli en tuinbonen af, vang het kookwater op en kook in dit water de broccolirijst 1-2 minuten. Giet ook deze af.
Snijd de kipfilet in plakjes. Meng de broccoli, tuinbonen en broccolirijst met de olijfoliedressing. Voeg de meeste bosui, radijsjes en munt toe en schep om. Verdeel over een grote schaal, leg de kipfilet erop en garneer met de rest van de bosui. Serveer samen met het brood.
Tip;
Tuinbonen mag je maximaal één keer per week eten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.