Bulgur, andijvie en kabeljauw
20 (20 min oventijd) minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 210 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng 1 eetlepel olijfolie met het vijfkruidenpoeder.
Verdeel de courgette, ui en andijvie over de bakplaat en schep om met het oliemengsel. Schuif in de oven en bak 10 minuten.
Schep het groentemengsel om en bak nog eens 10 minuten in de oven.
Kook intussen de bulgur volgens de instructies op de verpakking en voeg het bouillonblokje toe.
Verhit intussen ook de rest van de olijfolie, bestrooi de kabeljauw met zout en peper en bak de vis (op de huidkant) 3 minuten. Draai om en bak nog eens 2 minuten, tot-ie gaar en glazig is.
Schep de groentes door de bulgur en bestrooi met de witte kaas. Serveer samen met de kabeljauw, en bestrooi met de peterselie, plus wat zout en peper naar smaak.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.