Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bulgur, andijvie en kabeljauw

20 (20 min oventijd) minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakplaat

Bakpapier

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng 1 eetlepel olijfolie met het vijfkruidenpoeder.

  3. Verdeel de courgette, ui en andijvie over de bakplaat en schep om met het oliemengsel. Schuif in de oven en bak 10 minuten.

  4. Schep het groentemengsel om en bak nog eens 10 minuten in de oven.

  5. Kook intussen de bulgur volgens de instructies op de verpakking en voeg het bouillonblokje toe.

  6. Verhit intussen ook de rest van de olijfolie, bestrooi de kabeljauw met zout en peper en bak de vis (op de huidkant) 3 minuten. Draai om en bak nog eens 2 minuten, tot-ie gaar en glazig is.

  7. Schep de groentes door de bulgur en bestrooi met de witte kaas. Serveer samen met de kabeljauw, en bestrooi met de peterselie, plus wat zout en peper naar smaak.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75