Zeebaars met italiaanse tomatensaus
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180ï‚°C. Verhit wat Frylight bakspray in een koekenpan en fruit hierin de ui. Pers er een teentje knoflook boven uit en bak kort mee.
Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed door. Verwarm het geheel en laat ongeveer een kwartier zachtjes koken.
Meng de kwark met de eidooier. Roer de bosuitjes en oregano erdoorheen en breng op smaak met wat peper en zout.
Bekleed de bodem van een ovenschaal met de helft van de (voorgebakken) spinazie en leg de zeebaarsfilet erop. Verdeel het kwark mengsel over de zeebaarsfilet en dek af met de rest van de spinazie.
Voeg aan de tomatensaus wat verse basilicum toe en schep goed door. Verdeel de tomatensaus over de spinazie laag en zet hem ongeveer 15 minuten in de oven.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.