Capresetaartje
15-20 minuten
Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de roma- en vleestomaten in parten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in heel fijne blokjes en bestrooi met wat zout. Doe de blokjes in een zeef en druk met een lepel voorzichtig wat van het vocht eruit.
Laat de mozzarella goed uitlekken en snijd in heel kleine blokjes.
Doe het meeste basilicum en de olijfolie in de hakmolen en maal fijn. Heb je geen hakmolen? Je kunt dit ook met een staafmixer doen.
Meng de uitgelekte tomaat met de sjalot en knoflook.
Zet op elk bord een steekring. Verdeel het tomatenmengsel erover en druk aan met de bolle kant van een lepel. Verdeel dan de mozzarella erover en druk ook deze aan met de lepel.
Druppel de basilicumolie erover en bestrooi met wat zout en peper. Garneer met het bewaarde basilicum en de zonnebloem- of pijnboompitten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.