Zalmtartaar met dragon en pistachenoten
20 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe de sjalot in een kom met 2 el citroensap, Stevia zoetstof, ¼ tl zoutvlokken en royaal verse zwarte peper. Meng met je vingers het zout en
de zoetstof door de sjalot en zet opzij.Meng in een andere kom de gesneden zalm met olijfolie, de overgebleven citroensap, citroenrasp, mespuntje zoutvlokken en vers gemalen zwarte peper. Zet de vis 10 minuten opzij. Niet langer, want anders wordt het te gaar.
Rooster de komijnzaadjes totdat ze geuren. Laat ze afkoelen en meng ze door de zalmblokjes. Meng ook de fijngehakte dragon door de zalm.
Verdeel de zalmblokjes over 2 borden en schep de zure sjalotjes erop zonder vocht. Strooi pistachenootjes en eventueel overgebleven komijnzaadjes en dragon naar smaak. Strooi er nog wat zoutvlokken over en garneer met grof gehakte koriander.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.