Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Zalmtartaar met dragon en pistachenoten

20 minuten

Voorgerecht

Vis

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe de sjalot in een kom met 2 el citroensap, Stevia zoetstof, ¼ tl zoutvlokken en royaal verse zwarte peper. Meng met je vingers het zout en
    de zoetstof door de sjalot en zet opzij.

  2. Meng in een andere kom de gesneden zalm met olijfolie, de overgebleven citroensap, citroenrasp, mespuntje zoutvlokken en vers gemalen zwarte peper. Zet de vis 10 minuten opzij. Niet langer, want anders wordt het te gaar.

  3. Rooster de komijnzaadjes totdat ze geuren. Laat ze afkoelen en meng ze door de zalmblokjes. Meng ook de fijngehakte dragon door de zalm.

  4. Verdeel de zalmblokjes over 2 borden en schep de zure sjalotjes erop zonder vocht. Strooi pistachenootjes en eventueel overgebleven komijnzaadjes en dragon naar smaak. Strooi er nog wat zoutvlokken over en garneer met grof gehakte koriander.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info
Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95