Ceviche van kabeljauw met tomaat en rode ui
15 min en marineren 120 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de kabeljauw in dunne plakken, leg ze op een plat bord en strooi er wat zout en peper over.
Pers de limoenen en meng met de dun gesneden peper, de in vieren gesneden tomaatjes, de rode uien ringen, de geraspte gember en de zoetstof.
Giet dit mengsel over de vis en laat afgedekt 2 uur marineren. Of totdat ze mooi wit en gaar is.
Maak af met de koriander en smullen maar.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.