Kalfsreepjes met romige groentesaus
45 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd alle groenten in kleine stukjes, de broccoli in kleine roosjes en de geschilde stronk van de broccoli in kleine stukjes. Hak de knoflook en de ansjovis fijn en snijd de schnitzel in dunne reepjes.
Doe wat Frylight bakspray / olijfolie in een koekenpan en laat warm worden. Bak de schnitzel reepjes en laat licht kleuren. Breng op smaak met wat zout en peper. Haal het vlees uit de pan, maak de pan schoon en zet terug op het vuur.
Breng 400 ml water aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar. Doe opnieuw wat Frylight bakspray / olijfolie in de pan en roerbak de groenten op hoog vuur. Blijf goed roeren en voeg als de groenten beginnen te kleuren de knoflook en ansjovis toe.
Draai het vuur laag en blus af met de bouillon en de Alpro cuisine light. Voeg als de saus dik begint te worden het vlees toe en roer het geheel goed door. Giet de pasta af en spoel onder een hete kraan af. Verdeel de pasta over twee warme borden en schep het groenten mengsel er overheen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.