Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kalfsreepjes met romige groentesaus

45 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Snijd alle groenten in kleine stukjes, de broccoli in kleine roosjes en de geschilde stronk van de broccoli in kleine stukjes. Hak de knoflook en de ansjovis fijn en snijd de schnitzel in dunne reepjes.

  2. Doe wat Frylight bakspray / olijfolie in een koekenpan en laat warm worden. Bak de schnitzel reepjes en laat licht kleuren. Breng op smaak met wat zout en peper. Haal het vlees uit de pan, maak de pan schoon en zet terug op het vuur.

  3. Breng 400 ml water aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar. Doe opnieuw wat Frylight bakspray / olijfolie in de pan en roerbak de groenten op hoog vuur. Blijf goed roeren en voeg als de groenten beginnen te kleuren de knoflook en ansjovis toe.

  4. Draai het vuur laag en blus af met de bouillon en de Alpro cuisine light. Voeg als de saus dik begint te worden het vlees toe en roer het geheel goed door. Giet de pasta af en spoel onder een hete kraan af. Verdeel de pasta over twee warme borden en schep het groenten mengsel er overheen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 26,75

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50