Tostada’s met bonen, bimi, radijs en een gebakken eitje
20 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe alle ingrediënten voor de paprikapesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Smeer de wraps in met ½ eetlepel olijfolie en bak ze in 8-10 minuten krokant in de oven.
Breng een pan water aan de kook, doe de bimi erin en blancheer ze 4-5 minuten. Spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken.
Verhit de rest van de olijfolie in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
Besmeer de krokante wraps (tostada’s) met de paprikapesto. Verdeel de veldsla, bonen, cherrytomaatjes, bimi, radijsjes en kappertjes erover. Leg op elke tostada een gebakken ei, bestrooi met zout en peper en geef er een partje limoen bij om erover uit te knijpen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.