Geroerbakte mie met garnalen en limoen
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Laat de staart zitten.
Doe de mie in een ovenvaste schaal en giet er kokend water bij tot de mie onderstaat. Laat de mie zacht worden en giet daarna het water af.
Verhit ondertussen de sesamolie in een wok of grote pan. Roerbak hierin de knoflook, gember en pepers tot ze geuren. Voeg de broccoli toe en roerbak tot het mengsel bijna gaar is. Voeg de garnalen toe en roerbak ze tot ze net van kleur zijn veranderd. Breng op smaak met 2 eetlepels Kikkoman sojasaus glutenvrij en 1 eetlepel vissaus. Vervolgens voeg je de mie toe en roer je alles door elkaar totdat het geheel warm is.
Serveertip: 2-3 eetlepels limoensap als extra dressing
Garneertip: Snijd 1-2 bosuitjes in ringetjes en strooi samen met 1-2 eetlepels grof gehakte verse munt over het miegerecht
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.