Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Chinese vleesfondue

40 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

4 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Fondueset

Knoflookpers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng 2 liter water aan de kook, doe de bouillonblokjes erin en laat ze oplossen op middelhoog vuur.

  2. Doe het citroengras, de gember, rode peper, knoflook en ui bij de bouillon, draai het vuur laag en laat dit alles 25-30 minuten zachtjes koken.

  3. Verdeel de verse groenten over een schaal en het vlees over een andere schaal. Gebruik je kip, leg deze dan niet bij het vlees, maar op een aparte schaal.

  4. Zet alles op tafel: de groenten het vlees en de pan met bouillon. Zet onder de bouillon een warmhouder. Iedereen kan nu zelf de groenten en vlees aan een fonduevork in de bouillon garen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50