Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Feestelijke hazenpeper

90 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

4 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

diepe koekenpan

aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een diepe koekenpan. Wrijf het vlees in met wat zout. Bak de haas rondom goudbruin.

  2. Voeg de ui toe en bak 3 minuten mee. Doe dan het sinaasappelsap erbij en zoveel water tot het vlees bijna onderstaat. Voeg het laurierblaadje, de kruidnagel en azijn toe en stoof het vlees ongeveer in 1 uur gaar.

  3. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe voor extra smaak.

  4. Haal het vlees uit de pan en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  5. Breng een pan water aan de kook en blancheer de haricots verts 8-10 minuten, tot ze beetgaar zijn.

  6. Voeg de bloem toe aan de saus, plus eventueel zout en peper naar smaak, en laat de saus nog 10 minuten koken, tot hij indikt.

  7. Verwijder het laurierblaadje en de kruidnagel uit de saus. Snijd het vlees in plakjes en serveer samen met de saus, haricots verts en couscous. Garneer met de hazelnoten.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket groot

Vakantiepakket groot

Lekker genieten van eten en drinken

€ 54,00

Meer info
MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75