Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Feta-eieren met boerenkoolpesto

15 (oventijd 10 min) minuten

Lunch

Vegetarisch

2 personen
Balance

Let op, je bekijkt een recept van de balance fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Keukenmachine

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Doe voor de pesto alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.

  3. Leg de wraps op de met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met een beetje olijfolie. Schuif in de oven en rooster de wraps 5 minuten, draai ze dan om en rooster ze nog eens 5 minuten.

  4. Verhit intussen de rest van de olijfolie in 2 kleine koekenpannen, verdeel de plakjes tomaat erover en besprenkel de tomaat met 3 eetlepels boerenkoolpesto. Verkruimel de witte kaas erover en bak 1-2 minuten.

  5. Breek 1 ei boven iedere pan en strooi de chilivlokken erover. Leg de deksels op de pannen en gaar de eieren in 4-5 minuten, of tot ze de gewenste garing hebben.

  6. Smeer de wraps in met Philadelphia en beleg met veldsla en avocado. Leg op iedere wrap een gebakken feta-ei en bestrooi met wat tuinkers of cress.

  7. TIP: Je maakt een grotere hoeveelheid pesto dan je nodig hebt. Je kunt de boerenkoolpesto in een afgesloten potje 3-4 dagen in de koelkast bewaren.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 4,25

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 21,50