Pizzacrackers met vier toppings
15 minuten
Lunch
Vis, Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Smeer 4 crackers in met de pesto en beleg met de plakjes mozzarella. Beleg de 2 andere crackers met de tomaatjes. Zet de 4 crackers op de met bakpapier beklede bakplaat in de oven en laat de mozzarella in 5-7 minuten smelten.
Maak intussen de rest van de pizzapunten: smeer twee crackers in met de kruidenkaas en beleg ze met de kiwi en bestrooi met het chiazaad. Smeer 2 crackers in met de hummus en beleg met de rucola, tonijn en de helft van de kappertjes.
Haal de pizzapunten uit de oven. Garneer de crackers met tomaatjes met het basilicum en bestrooi met peper en zout. Leg op de 2 andere ovencrackers de rauwe ham, olijven en de rest van de kappertjes. Serveer met de rauwkostsalade.
Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je de Lecksand crackers vervangen voor koolhydraatarme crackers.