Frisse couscous met schnitzel
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Meng voor de dressing de extra vierge olijfolie met het citroensap en de knoflook en breng op smaak met zout en peper.
Breng een pan water aan de kook en blancheer de aspergetips 3-4 minuten.
Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels in 5-7 minuten gaar – keer af en toe om. Snijd in reepjes.
Doe de couscous in een kom en schep om met de sla, ui, komkommer, radijs, aspergetips, munt en peterselie. Schep vervolgens om met de dressing.
Verdeel de salade over 2 borden en leg de schnitzelreepjes erop. Geef de citroenpartjes erbij om erover uit te knijpen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.