Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Frisse couscous met schnitzel

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  2. Meng voor de dressing de extra vierge olijfolie met het citroensap en de knoflook en breng op smaak met zout en peper.

  3. Breng een pan water aan de kook en blancheer de aspergetips 3-4 minuten.

  4. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels in 5-7 minuten gaar – keer af en toe om. Snijd in reepjes.

  5. Doe de couscous in een kom en schep om met de sla, ui, komkommer, radijs, aspergetips, munt en peterselie. Schep vervolgens om met de dressing.

  6. Verdeel de salade over 2 borden en leg de schnitzelreepjes erop. Geef de citroenpartjes erbij om erover uit te knijpen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 20,50