Garnalen-bibimbap
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Meng de sojasaus met het sesamzaad en marineer hierin de garnalen.
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snijd hem in dunne reepjes. Schaaf de komkommer in dunne linten. Snijd de rettich of radijsjes in flinterdunne plakjes. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes.
Gebruik je rettich? Overgiet hem dan met kokend water en laat 30 seconden staan. Giet af, spoel vervolgens af met koud water en laat uitlekken
Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
Pel intussen de sjalot en knoflook en snijd ze fijn. Verhit ½ eetlepel olijfolie en fruit de ui en knoflook in een wok- of koekenpan. Voeg de spinazie toe en bak tot hij is geslonken.
Haal de spinazie uit de pan en bak de garnalen in een paar minuten gaar in dezelfde pan.
Verhit intussen ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de eieren – probeer de eidooier heel te houden.
Maak twee bowls: doe in elke bowl rijst, rodekool, paprika, komkommerlinten, rettich, lente-ui, spinazie, garnalen en een gebakken eitje. Besprenkel tot slot met de sesamolie en geef er partjes limoen bij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.