Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Garnalen-bibimbap

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Kaasschaaf of dunschiller

Wok- of koekenpan

Extra koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Meng de sojasaus met het sesamzaad en marineer hierin de garnalen.

  2. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snijd hem in dunne reepjes. Schaaf de komkommer in dunne linten. Snijd de rettich of radijsjes in flinterdunne plakjes. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes.

  3. Gebruik je rettich? Overgiet hem dan met kokend water en laat 30 seconden staan. Giet af, spoel vervolgens af met koud water en laat uitlekken

  4. Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.

  5. Pel intussen de sjalot en knoflook en snijd ze fijn. Verhit ½ eetlepel olijfolie en fruit de ui en knoflook in een wok- of koekenpan. Voeg de spinazie toe en bak tot hij is geslonken.

  6. Haal de spinazie uit de pan en bak de garnalen in een paar minuten gaar in dezelfde pan.

  7. Verhit intussen ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de eieren – probeer de eidooier heel te houden.

  8. Maak twee bowls: doe in elke bowl rijst, rodekool, paprika, komkommerlinten, rettich, lente-ui, spinazie, garnalen en een gebakken eitje. Besprenkel tot slot met de sesamolie en geef er partjes limoen bij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75