Gebakken rijst met ei, paddenstoelen en garnalen
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat een beetje afkoelen.
.Meng de sesamolie met de sojasaus, gember, rode peper en knoflook.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en bak de ui 2-3 minuten. Doe de spruitjes en paddenstoelen erbij, gevolgd door het sesam-sojamengsel en de gekookte rijst. Roer goed en bak dit alles al omscheppend 5 minuten.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de eieren.
Voeg de taugé en garnalen toe aan de rijst en bak dit alles al omscheppend nog 4-5 minuten.
Verdeel de gebakken rijst over borden, leg op elk bord een gebakken eitje, verdeel de komkommer erover en bestrooi met de lente-ui en chilivlokken.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.