Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gebakken rogvleugel met puree van bloemkool en Noilly Prat/kappertjes saus

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Stoompan of oven

Pureestamper

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Laat de vis op kamertemperatuur komen en bestrooi met peper en zout. Snipper de sjalotjes. Vet een sauspan in met wat olijfolie en fruit hierin de sjalotjes op middelhoog vuur ca. 4 minuten.

  2. Voeg de bloem toe en roer goed, laat ca. 1 minuut meebakken. Blus af met de Noilly Prat en laat de alcohol iets verdampen, voeg dan de visfond toe. Laat de saus ca. 10 minuten op laag vuur iets inkoken. Voeg net voor het serveren de uitgelekte kappertjes toe.

  3. Snijd de bloemkool in roosjes, maak de knoflook schoon en snijd de bieslook fijn. Stoom de bloemkoolroosjes en de knoflook teentjes in de stoompan gaar in ca. 8 minuten. Laat even uitdampen. Stamp de bloemkool en de knoflook samen met de roomkaas met de stamper fijn tot een rulle puree. Voeg de bieslooksnippers en peper en zout naar smaak toe. Is de puree te dik, voeg dan nog 1-2 eetlepels magere melk toe. Afdekken en tot gebruik warm houden.

  4. Vet een koekenpan in met wat olijfolie en bak de rogvleugels op middelhoog vuur in ca. 8 minuten gaar. Serveer de vis met de bloemkoolpuree en de NoillyPrat/kappertjes saus.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50