Gebakken rogvleugel met puree van bloemkool en Noilly Prat/kappertjes saus
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Laat de vis op kamertemperatuur komen en bestrooi met peper en zout. Snipper de sjalotjes. Vet een sauspan in met wat olijfolie en fruit hierin de sjalotjes op middelhoog vuur ca. 4 minuten.
Voeg de bloem toe en roer goed, laat ca. 1 minuut meebakken. Blus af met de Noilly Prat en laat de alcohol iets verdampen, voeg dan de visfond toe. Laat de saus ca. 10 minuten op laag vuur iets inkoken. Voeg net voor het serveren de uitgelekte kappertjes toe.
Snijd de bloemkool in roosjes, maak de knoflook schoon en snijd de bieslook fijn. Stoom de bloemkoolroosjes en de knoflook teentjes in de stoompan gaar in ca. 8 minuten. Laat even uitdampen. Stamp de bloemkool en de knoflook samen met de roomkaas met de stamper fijn tot een rulle puree. Voeg de bieslooksnippers en peper en zout naar smaak toe. Is de puree te dik, voeg dan nog 1-2 eetlepels magere melk toe. Afdekken en tot gebruik warm houden.
Vet een koekenpan in met wat olijfolie en bak de rogvleugels op middelhoog vuur in ca. 8 minuten gaar. Serveer de vis met de bloemkoolpuree en de NoillyPrat/kappertjes saus.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.