Gegrilde kalkoen met sesamzaadjes, paksoi en noedels
20 minuten
Hoofdgerecht
Gevogelte, Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Laat de kalkoenfilet plakjes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met peper en zout. Snijd de paksoi overdwars in stukken van ca. 3 cm breed. Snipper de gember en de uien fijn. Kook de volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een grillpan met wat Frylight bakspray en bak de plakjes kalkoen om en om in ca. 4 minuten goudbruin en gaar. Verhit ondertussen in een wok of koekenpan wat Frylight bakspray en bak de uien ca. 2 minuten en voeg dan de stukken paksoi en de gember toe. Op hoog vuur in ca. 4 minuten al roerend wat laten slinken, voeg daarna de sojasaus toe en laat nog ca. 1 minuut bakken.
Serveer de kalkoenfilet samen met de groenten en volkoren noedels en strooi hier nog wat sesamzaadjes overheen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.