Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Paddenstoelen-spinazierisotto

30-40 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

4 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Knoflookpers

Steelpan

(risotto)pan

Koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng de bouillon aan de kook in een steelpan.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een grote (risotto)pan en bak de ui en knoflook 4-5 minuten.

  3. Roer de risottorijst erdoor en schenk vervolgens de witte wijn erbij. Draai het vuur laag en laat de risotto zachtjes pruttelen tot het vocht is verdampt.

  4. Voeg een kwart van de bouillon toe en wacht tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Voeg dan steeds weer een flinke scheut bouillon toe en wacht weer tot de rijst het vocht geabsorbeerd heeft.

  5. Doe 300 gram spinazie in de keukenmachine en maal fijn. Roer de spinazie door de risotto als de rijst bijna gaar is en je bijna alle bouillon hebt gebruikt.

  6. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen op hoog tot middelhoog vuur in 4-5 minuten mooi goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper en schep om met de fijngehakte rozemarijn.

  7. Roer de Zwitserse strooikaas en amandelen door de risotto en verdeel dan de risotto over borden. Garneer met de rest van de spinazie, zongedroogde tomaat en paddenstoelen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 24,00

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 19,50