Paddenstoelen-spinazierisotto
30-40 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng de bouillon aan de kook in een steelpan.
Verhit de helft van de olijfolie in een grote (risotto)pan en bak de ui en knoflook 4-5 minuten.
Roer de risottorijst erdoor en schenk vervolgens de witte wijn erbij. Draai het vuur laag en laat de risotto zachtjes pruttelen tot het vocht is verdampt.
Voeg een kwart van de bouillon toe en wacht tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Voeg dan steeds weer een flinke scheut bouillon toe en wacht weer tot de rijst het vocht geabsorbeerd heeft.
Doe 300 gram spinazie in de keukenmachine en maal fijn. Roer de spinazie door de risotto als de rijst bijna gaar is en je bijna alle bouillon hebt gebruikt.
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen op hoog tot middelhoog vuur in 4-5 minuten mooi goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper en schep om met de fijngehakte rozemarijn.
Roer de Zwitserse strooikaas en amandelen door de risotto en verdeel dan de risotto over borden. Garneer met de rest van de spinazie, zongedroogde tomaat en paddenstoelen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.