Gegrilde zeebaarsfilet met tagliatelle en grove tapenade
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
Dep de zeebaarsfilets droog met wat keukenpapier. Smeer de filets in met een beetje van de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Verhit een grillpan en bak de zeebaars met het vel naar beneden 2-3 minuten op middelhoog vuur. Keer ze dan om, draai het vuur lager en bak de zeebaarsfilets nog 2 minuten.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel de sjalot en knoflook, snipper de sjalot en pers de knoflook.
Snijd de olijven in ringetjes en doe ze samen met de tomaat, knoflook, kappertjes en peterselie in een kom en schep om met de rest van de olijfolie. Proef en breng de tapenade op smaak met zout en peper.
Giet de pasta af en draai met een vork nestjes van de tagliatelle. Serveer de pasta samen met de gebakken zeebaars en verdeel de grove tapenade erover. Serveer samen met de frisse rauwkostsalade.
* Back On Track: Gebruik de koolraaptagliatelle als je het Back On Track programma volgt
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.