Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gegrilde zeebaarsfilet met tagliatelle en grove tapenade

20 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor erbij:

Tools

grillpan

knoflookpers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng een pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

  2. Dep de zeebaarsfilets droog met wat keukenpapier. Smeer de filets in met een beetje van de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Verhit een grillpan en bak de zeebaars met het vel naar beneden 2-3 minuten op middelhoog vuur. Keer ze dan om, draai het vuur lager en bak de zeebaarsfilets nog 2 minuten.

  3. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel de sjalot en knoflook, snipper de sjalot en pers de knoflook.

  4. Snijd de olijven in ringetjes en doe ze samen met de tomaat, knoflook, kappertjes en peterselie in een kom en schep om met de rest van de olijfolie. Proef en breng de tapenade op smaak met zout en peper.

  5. Giet de pasta af en draai met een vork nestjes van de tagliatelle. Serveer de pasta samen met de gebakken zeebaars en verdeel de grove tapenade erover. Serveer samen met de frisse rauwkostsalade.

    * Back On Track: Gebruik de koolraaptagliatelle als je het Back On Track programma volgt

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50