Gerookte kipsalade met couscous
15 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Gevogelte
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de rode ui in 6 parten. Halveer de grote stukken bloemkool. Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en bak de ui, bloemkool en kerriepoeder 10 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak matt wat peper en evt zout.
Doe ondertussen de couscous in een kom en giet er het kokende water overheen. Laat staan tot gebruik.
Snijd de munt fijn, roer de couscous los en schep met de rest van de olijfolie door het groentemengsel en zet het vuur uit. Schep de couscous op een groot bord, verdeel de kipreepjes erover en garneer met de verse munt. Meng de yoghurt met de za`atar en serveer erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.