Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gerookte kipsalade met couscous

15 minuten

Hoofdgerecht, Lunch

Gevogelte

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Snijd de rode ui in 6 parten. Halveer de grote stukken bloemkool. Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en bak de ui, bloemkool en kerriepoeder 10 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak matt wat peper en evt zout.

  2. Doe ondertussen de couscous in een kom en giet er het kokende water overheen. Laat staan tot gebruik.

  3. Snijd de munt fijn, roer de couscous los en schep met de rest van de olijfolie door het groentemengsel en zet het vuur uit. Schep de couscous op een groot bord, verdeel de kipreepjes erover en garneer met de verse munt. Meng de yoghurt met de za`atar en serveer erbij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50