Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Geurige, geroosterde kabeljauw met laurier en citroen

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

4 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220˚Celsius. .

  2. Meng de knoflook met de peterselie, olie en wat zout en peper. Wrijf de visfilets in met dit mengsel en laat dit 10 minuten intrekken

  3. Verdeel de plakken citroen en laurierbladeren over een bakplaat en leg de visfilets erop. Leg ook de trostomaatjes op de bakplaat. Bak de vis 8-10 minuten in de oven tot ze net gaar en een beetje gebruind zijn.

  4. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de vis samen met de zilvervliesrijst en geroosterde tomaatjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50

€ 17,82

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95