Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gevulde puntpaprika’s met vegetarisch gehakt en couscous

30 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Ovenschaal

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Was de puntpaprika`s en hol ze goed uit. Snipper het teentje knoflook en snijd de bleekselderij in dunne reepjes.

  2. Meng het gehakt met de knoflook en de bleekselderij en breng op smaak met peper, zout en de Italiaanse kruiden. Vul 4 paprika’s voorzichtig met het mengsel en leg ze in een ovenschaal. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak de paprika’s in ca. 15 minuten gaar.

  3. Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin. Hak de peterselie fijn. Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur uit, voeg de bouillon en een halve eetlepel olijfolie toe aan de couscous. Laat met het deksel op de pan ca. 10 minuten wellen.

  4. Rul de couscous los met een vork. Voeg de citroenrasp, tomaatjes, peterselie en pijnboompitjes toe en meng goed door de couscous. Serveer de gevulde puntpaprika’s met de couscous en verdeel over 2 borden.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 20,50

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50