Gourmet in een pannetje: vis
40 minuten
Bijgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de koolvis in dikke repen.
Meng in een kommetje de sojasaus met de knoflook, rode peper en de helft van de bosui. Laat de koolvis minimaal 30 minuten marineren.
Tijdens het gourmetten: bak de koolvis in ongeveer 3 minuten in de gourmetpannetjes gaar. Bestrooi met de overige bosui en wat sesamzaadjes.
Tip:
Dit recept kan een onderdeel zijn van je gourmettafel. De aanbevolen hoeveelheid groente per dag is minimaal 200 gram per persoon, en de hoeveelheid vis 100-125 gram per dag.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.