Groene voorjaarssalade
20 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Leg de eieren in een pannetje water, breng aan de kook en kook ze dan nog 5-6 minuten.
Snijd het lente-uitje in schuine ringetjes (Ã 2 cm). Schaaf de komkommer met behulp van een mandoline of kaasschaaf in lange, dunne linten.
Maak de aspergetips, haricot verts en peultjes schoon. Breng een andere pan water aan de kook en blancheer om beurten de aspergetips, haricot verts en peultjes. Haal ze uit de pan met behulp van een schuimspaan en spoel ze vervolgens af met koud water. Doe ze in een kom samen met de lente-ui en komkommerlinten.
Maak een dressing door de azijn en mosterd te mengen, voeg het zoetstof en de olijfolie toe en roer nog eens goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de dressing over de groenten in de kom en schep om.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan tot het goudbruin kleurt.
Verdeel de veldsla over de borden, gevolgd door de groenten. Pel de eieren, halveer ze en leg ze bij de salade. Strooi de kaasblokjes en het amandelschaafsel erover, garneer met de alfalfa en serveer met de sneetjes volkorenbrood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.