Havermout-bessenkoek
45 minuten
Tussendoortje
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 8 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een cakevorm met bakpapier.
Doe de havervlokken, havermout, een snuf zout, de plantaardige olie en melk in een kom en meng goed.
Doe de dadels, hazelnoten, pistachenoten en eieren in een kom en roer door elkaar. Schep het mengsel door het haver-melkmengsel. Spatel als laatste de blauwe bessen erdoor.
Verdeel het beslag over het cakevorm en bak de haverkoek ongeveer 30 minuten in de oven, tot hij gaar is. Laat afkoelen en snijd de haver-bessenkoek dan in plakken.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.