Heilbotfilet met zeekraaldressing en groene salade
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg de vismoten erop. Bestrooi met peper en zout.
Maak dan de zeekraaldressing: verwijder eventueel harde onderkanten van de zeekraal. Pureer met de bouillon en 1 eetlepel olijfolie. Eventueel naar smaak nog een kneepje citroensap toevoegen.
Maak dan de salade: blancheer de peultjes en de asperges kort (ca. 3-4 minuten) in kokend water, spoel ze af onder koud water en bewaar tot gebruik. Was de lamsoor en laat goed uitlekken.
Maak de dressing voor de salade van de sesamolie, azijn en 1 eetlepel olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Bak de vis in ca. 10-15 minuten gaar.
Garneer de borden met de lamsoor, peultjes en asperges en druppel er wat saladedressing overheen. Leg dan de vis op de borden en schep met een lepel wat van de zeekraaldressing hier overheen.
Tip:
- De lamsoor/zeesla kan ook vervangen worden door veldsla of waterkers
- Serveer met een portie volkoren noedels/zilvervliesrijst als je het Regular plan volgt
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.