Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Heilbotfilet met zeekraaldressing en groene salade

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

staafmixer

bakpapier

bakblik

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg de vismoten erop. Bestrooi met peper en zout.

  2. Maak dan de zeekraaldressing: verwijder eventueel harde onderkanten van de zeekraal. Pureer met de bouillon en 1 eetlepel olijfolie. Eventueel naar smaak nog een kneepje citroensap toevoegen.

  3. Maak dan de salade: blancheer de peultjes en de asperges kort (ca. 3-4 minuten) in kokend water, spoel ze af onder koud water en bewaar tot gebruik. Was de lamsoor en laat goed uitlekken.

  4. Maak de dressing voor de salade van de sesamolie, azijn en 1 eetlepel olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Bak de vis in ca. 10-15 minuten gaar.

  5. Garneer de borden met de lamsoor, peultjes en asperges en druppel er wat saladedressing overheen. Leg dan de vis op de borden en schep met een lepel wat van de zeekraaldressing hier overheen.

  6. Tip:
    - De lamsoor/zeesla kan ook vervangen worden door veldsla of waterkers
    - Serveer met een portie volkoren noedels/zilvervliesrijst als je het Regular plan volgt

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95