Kabeljauw-courgettepakketjes met oventomaatjes
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat het bouillonblokje oplossen in 150 ml kokend water.
Verdeel de cherrytomaten over de bakplaat met opstaande rand en besprenkel ze met olijfolie. Voeg de bouillon toe, gevold door de balsamicoazijn, rozemarijn en flink wat zout en peper. Zet in de oven en rooster de tomaten 20 minuten.
Schaaf de courgettes met behulp van een mandoline of dunschiller in dunne plakjes.
Halveer de kabeljauwfilets en bestrooi ze met zout, peper en de Provençaalse kruiden.
Maak een soort ster van 6 plakken courgette, je overlapt ze als het ware, zodat je straks de vis ermee kunt inpakken. Leg in het midden van de ‘ster’ een stuk kabeljauw en pak die vervolgens in met de courgette. Draai het pakketje om en herhaal met de rest van de courgette en kabeljauw, tot je 8 pakketjes hebt.
Leg de courgette-vispakketjes tussen de tomaten in de bakplaat en smeer ze in met olijfolie. Bak deze pakketjes 12-18 minuten, tot de vis gaar is.
Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking en serveer bij de courgette-vispakketjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.