Kabeljauwfilet met zeekraal en parelcouscous
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smeer de kabeljauwfilets in met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Leg in het midden van de ovenschaal de haricots verts en rode ui. Leg hier bovenop de kabeljauw en rozemarijn, bestrooi ze met de Provençaalse kruiden en besprenkel ze met het sap van ½ citroen.
Gaar de vis en groenten 15 minuten in de oven.
Kook intussen de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
Maak de saus: verhit de olijfolie in een steelpan. Doe de kappertjes, peterselie, zeekraal, het citroensap en wat zout en peper erin. Warm goed door: als hij begint te pruttelen, dan kun je hem na 1 minuut van het vuur halen.
Leg na 15 minuten de lente-uitjes en cherrytomaatjes bij de vis in de oven en bak alles nog 5 minuten.
Verdeel de couscous over borden, leg de vis en de groenten erop en lepel de saus erover. Serveer met een partje citroen.
* Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan de volkoren couscous vervangen worden door bloemkool couscous (AH).
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.