Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kabeljauwfilet met zeekraal en parelcouscous

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de saus:

Tools

ovenschaal

steelpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Smeer de kabeljauwfilets in met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.

  3. Leg in het midden van de ovenschaal de haricots verts en rode ui. Leg hier bovenop de kabeljauw en rozemarijn, bestrooi ze met de Provençaalse kruiden en besprenkel ze met het sap van ½ citroen.

  4. Gaar de vis en groenten 15 minuten in de oven.

  5. Kook intussen de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.

  6. Maak de saus: verhit de olijfolie in een steelpan. Doe de kappertjes, peterselie, zeekraal, het citroensap en wat zout en peper erin. Warm goed door: als hij begint te pruttelen, dan kun je hem na 1 minuut van het vuur halen.

  7. Leg na 15 minuten de lente-uitjes en cherrytomaatjes bij de vis in de oven en bak alles nog 5 minuten.

  8. Verdeel de couscous over borden, leg de vis en de groenten erop en lepel de saus erover. Serveer met een partje citroen.

  9. * Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan de volkoren couscous vervangen worden door bloemkool couscous (AH).

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50