Kalfsoester in porcini-tomatensaus met pasta
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snipper de ui en de knoflook. Ontvel de tomaten door ze aan de bovenkant in te kruisen met een scherp mesje en ca. 20 seconden in kokend water te dompelen. Verwijder het vel en snijd ze in blokjes.
Snijd de porcini in plakjes. Lukt het niet om verse te vinden, gebruik dan 20 gram gedroogde porcini, week ze ca. 10 minuten in zoveel heet water dat net onder staan en bewaar het vocht voor in de saus. Andere smaakvolle paddenstoelen, zoals cantharellen of boleten zijn ook een prima alternatief.
Verhit wat Frylight bakspray in een koekenpan, fruit de ui en de knoflook ca. 1-2 minuten en voeg dan de paddenstoelen toe en bak ca. 2 minuten mee. Blus af met de bouillon, voeg de tomatenblokjes en de tijm toe en laat de saus ca. 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi de kalfsoesters met peper en zout. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een koekenpan en bak de kalfsoesters in ca. 5 minuten rosé, regelmatig keren. Haal de kalfsoesters uit de pan en laat bedekt met aluminiumfolie ca. 5 minuten rusten.
Kook tegelijkertijd de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de kalfsoester en lepel hier wat saus overheen en smullen maar :)
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.