Kalfsoester met ratatouille
35 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit een pan met wat Frylight bakspray of olijfolie en bak de met peper en zout op smaak gebrachte kalfsoesters aan beide kanten bruin. Gaar vlak voor het opdienen de kalfsoesters verder tot medium.
Verhit nogmaals een pan met wat Frylight bakspray of olijfolie en bak hierin op middelmatig vuur de blokjes groenten mooie bruin. Breng op smaak met wat peper en zout. Kook de volkoren spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Blancheer de blaadjes basilicum kort in kokend water en spoel ze koud. Knijp het water uit de blaadjes en voeg samen met 1 ½ el olijfolie. Pureer de blaadjes en breng de basilicum olie op smaak met wat zout. Breng de volkoren spaghetti vervolgens weer op smaak met de basilicumolie en serveer samen met de ratatouille en de kalfsoesters.