Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Knolselderijstoof met rijst  

35 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

wok- of hapjespan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een wok- of hapjespan en bak de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.

  2. Voeg de gepelde tomaten toe, gevolgd door het sinaasappelsap en de -rasp. Doe dan 70 milliliter water erbij en breng aan de kook.

  3. Voeg de witte bonen, knolselderij, champignons en snijbonen toe, breng opnieuw aan de kook en laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Roer om de 5 minuten even door en leg het deksel op de pan.

  4. Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.

  5. Serveer de knolselderijstoof met de gekookte rijst en garneer met de peterselie.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50