Knolselderijstoof met rijst
35 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een wok- of hapjespan en bak de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de gepelde tomaten toe, gevolgd door het sinaasappelsap en de -rasp. Doe dan 70 milliliter water erbij en breng aan de kook.
Voeg de witte bonen, knolselderij, champignons en snijbonen toe, breng opnieuw aan de kook en laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Roer om de 5 minuten even door en leg het deksel op de pan.
Kook intussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Serveer de knolselderijstoof met de gekookte rijst en garneer met de peterselie.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.