Komkommer met tonijnvulling

Hapjes

2 personen 20 min Vis gerecht

Ingrediënten

  • 40 gram tonijn (op water) uit blik
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 lente ui, in dunne ringetjes
  • 1 sjalotje
  • ½ paprika (rood of geel)
  • 1 eetlepel Walden Farms Amazin mayo/2BSlim Yonnaise 
  • 1 eetlepel citroensap
  • peper en zout

Bereiden

  1. Was de komkommer en snijd de uiteindes eraf. Halveer de komkommer in de lengte en haal met een lepel de zaadjes uit de komkommer. Snijd de halve komkommer in 2 gelijke stukken.

  2. Pel een kleine rode ui en snipper deze. Pak de paprika, verwijder de zaadjes en snijd deze in blokjes. Was en snijd de tomaten en bleekselderij in kleine stukjes. Pel en snipper het sjalotje. Laat de tonijn uitlekken en meng alle ingrediënten door elkaar (behalve de komkommer).

  3. Breng op smaak met wat peper en zout en vul de komkommers met het mengsel.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag