Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Makkelijke pastasalade met rosbief

20 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

voor de dressing:

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

  2. Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sugarsnaps en aspergetips 3 minuten. Giet af en houd zolang apart.

  3. Rol de aspergetips in de rosbief.

  4. Meng de ingrediënten voor de dressing.

  5. Doe de pasta in een kom en schep om met de dressing. Schep vervolgens de sugarsnaps, rucola, mozzarella, cherrytomaatjes en de helft van het basilicum erdoor.

  6. Verdeel de pastasalade over borden, gevolgd door de aspergerolletjes en garneer met de rest van het basilicum.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50