Makkelijke pastasalade met rosbief
20 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sugarsnaps en aspergetips 3 minuten. Giet af en houd zolang apart.
Rol de aspergetips in de rosbief.
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Doe de pasta in een kom en schep om met de dressing. Schep vervolgens de sugarsnaps, rucola, mozzarella, cherrytomaatjes en de helft van het basilicum erdoor.
Verdeel de pastasalade over borden, gevolgd door de aspergerolletjes en garneer met de rest van het basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.