Tonijnsteaks met basilicumsaus
15 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Wrijf de tonijnsteaks in met wat olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Verhit in een pan olijfolie en schroei de tonijnsteaks ongeveer 1 minuut aan beide kanten, zodat de steak van binnen rauw blijft.
Meng de tomaten, veldsla, paprika en 10 basilicumblaadjes in een kom. Roer er een eetlepel olijfolie en de helft van het citroensap door.
Stamp de overige basilicumblaadjes fijn in een vijzel en meng de basilicumpuree met de magere kwark. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en citroensap.
Verdeel de salade over 2 borden. Leg op elk bord een tonijnsteak en schep de basilicumsaus erover.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.